Regent University Law Review Symposium Schedule

Symposium 2012

         About                 Panelists                 Schedule                Registration               MCLE

 
MCLE Credits Offered: 2 Ethics Credits for Panel I (Pending Approval)  

 

LOCATION: Regent University Robertson Hall, Moot Court Room

Schedule Overview:
Breakfast:                      8:30 AM – 9:00 AM
Panel I (MCLE):              9:00 AM – 11:00 AM
Panel II:                        11:20 AM – 12:20 PM
Lunch:                           12:30 PM – 2:00 PM
Panel III:                        2:00 PM – 3:30 PM
Banquet & Keynote:       6:30 – 9:00 PM

Schedule Details:

BREAKFAST:     8:30 – 9:00

PANEL I (MCLE)      Professional Identity: What It Is and Why It’s Important     
9:00 AM – 11:00 AM    Moderator: Professor Gantt
9:00 – 9:15                Welcome by Dean Brauch/Prof. Gantt
9:15 – 9:35                Dean Daisy Hurst Floyd (20 min. presentation)
9:35 – 9:55                Professor Ben Madison (20 min. presentation)
9:55 – 10:05             10 minute Break
10:05 – 10:30            John Berry (25 min. presentation)
10:30 – 11:00            30 min. discussion with Q & A

BREAK:                         11:00 AM – 11:20 AM

PANEL II:  The Role of Law School in Professional Identity Formation
11:15 – 11:35             Professor David Thomson (20 min. presentation)
11:35 – 11: 55            Professor Neil Hamilton (20 min. presentation)
11:55 – 12:15             Professor Tim Floyd (20 Min. presentation)
12:15 – 12:30            15 min. discussion with Q & A

LUNCH:                     12:30 PM – 2:00 PM

PANEL III:                Integrating Personality into Professional Identity
2:00 PM – 3:30 PM    Moderator – Professor Gantt
2:00 – 2:20               Professor Susan Daicoff (20 min. presentation)
2:20 – 2:50               Professors Don and Martha Peters (30 min. presentation)
2:50 – 3:15               Discussion with Q & A

CLOSING:                  3:15 PM – 3:30 PM

Keynote Banquet:                                                                        Library Atrium
6:30 – 6:45              Guests Arrive
6:45 – 7:00              Welcome
7:00 – 7:45              Dinner is Served
7:45 – 8:15              Keynote Address: Jim Blackburn